Middagsymposium GGB

Datum/Tijd
Date(s) - 01/06/2017
13:30 - 18:00

Locatie
Instituut voor Fysieke Veiligheid

Kaart wordt geladen...

‘Leren van elkaar’

Resultaten eerste anderhalf jaar Grootschalige Geneeskundige Bijstand

In juni 2017 is Grootschalige Geneeskundige Bijstand (GGB) ruim anderhalf jaar operationeel. Veel ervaring met daadwerkelijke inzetten is er nog niet opgedaan, maar regio’s raken door opleidingen, trainingen en oefeningen wel steeds vertrouwder met GGB. Ondertussen wordt ook gewerkt aan het gebruik van GGB in specifieke omstandigheden zoals een terroristische aanslag. De opgedane ervaringen van zowel GGB-gebruikers als internationale kennis willen we met elkaar delen tijdens het symposium GGB ‘Leren van elkaar’.

We beginnen het programma met een aantal plenaire sprekers. Zij nemen u onder andere mee in de ervaringen met GGB tot op heden en de toekomstige ontwikkelingen. Ook is er aandacht voor de inzet van GGB bij terrorismegevolgbestrijding en het introduceren van relevante internationale kennis en ervaringen. Daarna zijn er drie interactieve workshops. In deze workshops gaat u verder in op de thema’s uit het plenaire deel. Bekijk het programma op de website van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) voor meer informatie.

Voor wie?
Deelname is interessant voor iedereen die bestuurlijk, beleidsmatig, coördinerend of uitvoerend bij GGB betrokken is. Dat kan zowel vanuit de ambulancezorg, traumazorg, Rode Kruis of GHOR zijn.

Meld u nu aan
U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij het symposium op 1 juni 2017 bij het IFV in Arnhem. Deelname is gratis. Aanmelden kan via de website van het IFV.
Stuur deze uitnodiging gerust door naar mensen waarvoor dit symposium ook interessant is.

Meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Congresbureau van het IFV, telefoon 026 355 22 02, e-mail congresbureau@ifv.nl.

Wij zien u graag op 1 juni!